RoutebeschrijvingVanaf Eindhoven (Boschdijk):
Vanaf de Boschdijk ga je na de MacDonalds (aan de rechtse hand) linksaf bij de stoplichten, dan de 1e straat rechtsaf, 1e straat linksaf, na de brievenbus rechtsaf de straat in (Steltlopen). Bij T-splitsing rechtsaf, aan het einde links ziet U Art & Balance liggen, als U links af slaat en een stukje doorrijdt is er ruim parkeergelegenheid.

Vanaf Eindhoven (Kennedylaan/Ekkersrijt) :
Richting Best aanhouden, 1e afslag Best nemen, afslag 28 (bij MacDonalds) bij stoplichten onderaan afslag linksaf, bij volgende stoplicht rechtdoor, dan de 1e straat rechtsaf, 1e straat linksaf, na de brievenbus rechtsaf de straat in = Steltlopen. Bij T-splitsing rechtsaf, aan het einde links ziet U Art & Balance liggen, als U links af slaat en een stukje doorrijdt is er ruim parkeergelegenheid.

Vanaf Den Bosch/Boxtel A2:
Richting Eindhoven 2e afslag Best afslag 28 bij MacDonalds, bij stoplichten onderaan afslag rechtsaf, bij 1e stoplicht rechtdoor, dan de 1e straat rechtsaf , 1e straat linksaf, na de brievenbus rechts de straat in (Steltlopen). Bij T-slitsing rechtsaf, aan het einde ziet U links Art & Balance liggen, als U links afslaat en een stukje doorrijdt is er ruim parkeergelegenheid.

Vanuit Best:
De Steltlopen is gelegen in de wijk 'Speelheide': Als je de Willem de Zwijgerweg volgt en je komt vanaf Het Heerbeeckcollege, en je rijdt richting de MacDonalds, kom je aan de rechterkant langs een Peugeot-garage , daar tegenover ga je links de straat in, dan houdt je rechts aan. Voor de brievenbus aan de linkse kant ga je de straat links in, dit is de Steltlopen, tot de T-splitsing rijden dan rechts af slaan, aan het einde ziet U links Art & Balance liggen, als U linksaf slaat en een stukje doorrijdt is er ruim parkeergelegenheid. Als je komt vanuit het centrum en je rijdt via het politiebureau richting postkantoor, dan gaat U voorbij de shell-garage meteen linksaf, dan bij t-splitsing weer linksaf, dan weg volgen en einde weg rechts, dan 1e weg rechts, doorrijden tot over fietspad dan meteen linksaf, (hier is ruim parkeergelegenheid), daarna over fietspad, 1e huis rechts is Art & Balance.

Vanuit Oirschot:
Vanuit Oirschot Bestseweg richting Best oprijden, Na bordje 'Best'de eerste rotonde rechtsaf gaan, dan bij de tweede rotonde linksaf slaan, dan weg blijven volgen tot je aan de rechterhand Peugeot-garage ziet, daar tegenover ga je links de straat in, dan houdt je rechts aan. Voor de brievenbus aan de linkse kant ga je de straat links in, dit is de Steltlopen, tot de T-splitsing rijden dan rechts af slaan, aan het einde ziet U links Art & Balance liggen, als U linksaf slaat en een stukje doorrijdt is er ruim parkeergelegenheid.

Contact

 • Adresgegevens:
  Art & Balance
  Marianne van Hout-Bruijns
  Steltlopen 19
  5683 LW BEST


  Telefoon: 0657659600
  email: Marianne